Брашното от елда е чудесна алтернатива за приготвяне на печива, бисквити, палачинки и кексове, но не става за хляб.
Състав: само цели зърна на елда, фино смлени на каменна мелница. Без добавки.
Био брашно от елда
Брашното от елда е чудесна алтернатива за приготвяне на печива, бисквити, палачинки и кексове, но не става за хляб. Има много интересен вкус и добавят аромат и характер на всички ястия приготвени с него. Можете да го смесите с други брашна или да спретнете едни палачинки по бретонски само с него. Гречката, както е позната в Русия, е култура, богата на фибри, минерали, магнезий, калций, желязо, затова е подходяща за малки, големи и още по-големи.
Състав: само цели зърна на елда, фино смлени на каменна мелница. Без добавки.
Пълнозърнестото брашно от елда е направено по класическа технология със смилане на цялото зърно на каменна мелница. Така се запазват всички полезни елементи на зърнената обвивка. Брашното е с високо съдържание на фибри и минерали, както желязо, калций и магнезий.