Био хумус по традиционна рецепта
Био хумус с автентичен вкус, приготвен по традиционна рецепта, пълноценно пресъздаващ вкуса на близкия Изток. Разядката е приготвена с основна съставка варен био нахут, овкусен със сусамов тахан, зехтин и лимон. Иновативната съставка е млечнокиселата бактерия с растителен произход Lactobacillus plantarum GLP3, благодарение на която хумусът се запазва свеж за по-дълго без да трябва допълнителна пастьоризация.
Веган
Без глутен и ГМО
Биосертифициран
Съставки на Био хумус Класик:
Варен био нахут, био бял сусамов тахан, био слънчогледово олио, пробиотична закваска: Lactobacillus plantarum GLP3, винена киселина, лактат, био зехтин екстра върджин, сол. Регулатор на киселинността: лимонена киселина.
Хранителни стойности на 100g:
Енергийна стойност – 904kJ / 216kcal;
Мазнини – 12.8 g,
от които наситени мастни киселини – 1.3 g;
Въглехидрати – 19.4 g,
от които захари – 2.9 g;
Белтъчини – 7.3 g;
Сол – 0.4 g.
200 г